July 4, 2015

Juulis avatud - õmbleja puhkab 6.07-22.07

Head sõbrad!

Tähtis teadaanne õmblejalt! Tal on puhkus alates 6.07-22.07.
Paberipool jääb avatuks E-R kell 10.00-18.00, juulikuus oleme laupäeviti suletud.

Nautige suve!



Väike inspiratsiooni koolitus

Ka juhendajad vajavad aeg-ajalt juhendamist ja just seetõttu haarasin kinni võimalusest osaleda Elena Olinevichi koolitustel Tallinnas. Fantastiline paberikunstnik aj tema tööd inpireerisid mind väga. Noppisin enda jaoks mõned inspirtsioonikillud üles ja loodan üllatatda  huvilisi  uute põnevate koolitustega.  Siin siis ka väike ülevaade valminud töödest ja tegemistest.




















Uudis - salongis on müügil Cricut Explore, Expression 2 ja Mini

Hea käsitöösõber!

Meil on suur uudis lisaks mehaanilistele paberimasinatele leiab nüüd salongist ka elektroonilised masinad.

Cricut Explore ja Expression 2 ei lõika mitte ainult paberit, vaid ka kangast, kleebismaterjali ja vilti. Suurepärane abimees nii paberitöödeks, kodukujunduseks kui ka kuulu järgi autode tuunimiseks, sest see lõikab ka spetsiaalset kleebist, mis mõeldud just autodele.

Minu esimesed katsetused ja peab ütlema, et kohe kui rohkem vaba aega on, siis katsetan veel erinevaid projekte.

 Julgeksin soovitada just nimelt lasteaedadele ja koolidele, et valmsitada ette erinevaid kaunistusi. See ei tähenda, et masin teeb ära kogu töö ja lastele ei jäägi midagi teha, vaid masin aitaks õpetajatel just põnevaid ettevalmistusi teha ja lapsed saaksid kasutada neid šabloonidena, ise välja lõigata ja kleepida-kaunsitada.
 
Toodetega saab tutvuda meie FB lehel -    tellmiseks võta ühendust Jaanika Aasrand 52 15 262 või e-mailil 52 15 262

Esimesed pääsuksed on juba uutesse kodudesse jõudnud ja ootan huviga ka nende muljeid.








Viimase aja tegemised - pulmakaardid ja albumid

Head sõbrad salongi blogi lehel on olnud kahetusväärselt pikk vaikus, viimane postitus aprillis.... aga selle eest on meie FB lehekülg väga sisutihe, piiluge sinna ka eks.
Vahepeal on nii palju põnevat toimunud, et ei teagi kus kohast võiks alustada. Esmalt postitan siia oma viimased kaardid, mis on valminud nüüd tihedal pulmade ja pidude hooajal. Kui soovid kaarti, karpi või albumit, siis tasub ikka salongi sisse astuda või meile kirjutada. Vahel õnnestub soovid kohe täita või siis valmistame eritellimuse ja üsna kiirelt!















LinkWithin

Related Posts with Thumbnails