October 19, 2010

Tuunitud seelikud

Näitame nüüd paari seeliku pilte "enne" ja "pärast", mida seeliku tuunimise õpitoa käigus sai värskendatud või täiendatud.

Oli üks ilus must seelik, mis pärit teise käe poest, ent oli teine natuke ilmetu...
Seeliku tuunimisel oli abiks veel üks vana triiksärk.

Seelikule lisati alläärele ruuduline serv (just seesama vana triiksärk sai nii ära kasutatud). Lisaks igale paanile lõbus detail - täpiline pael ja ka must pael.

Ülemine äär kaunistati samuti täpilise paelaga. Ning tulemus näeb välja täitsa teistmoodi, kui oli alguses ja seelikul on sära kõvasti juures.


Oli ka üks õnnetu teksaseelik, mis ülevärvimise käigus kummalisel kombel plekiliseks läks. Ja nii kehva koha peale, et kanda seda sellisena ei saanudki.
Abiks olid mõned ringid, mis õmmeldi nii ette plekkide kohale ning üks ka seljataha, et üldmulje oleks täiuslikum.
Ja seelikut saab jälle kanda :)


Ning veel sai pildile üks pikk villane seelik, väga uhke lõhikuga. Ent selle pikkus oli natuke vale ja lisaks üldmulje ka kuidagi igav.


Seega lõigati seelikut lühemaks ning sära andmiseks õmmeldi peale erineva suurusega ringe. Värvitoonid on küll tumehall ja helehall, ent tänu ringidele on seelik lõbus, üldse mitte karm klassikaline kontoriseelik.


Kõik ideed, kuidas mida lisada, et olemasolev seelik saaks põnevam, ilusam, säravam jne, on pärit salongi perenaiselt Erikalt.

Aga kõigile teile, kellel tekkis nüüd soov, et tahaks ju ka, ent oma ideedest ja oskustest jääb mõnevõrra vajaka, siis salongist saab abi. Kui suvel kuulutasime välja seelikute tegemise, siis lisaks seelikutele saab abi ja nõu ka kõikide teistel rõivaste õmblemisel/tuunimisel, olgu selleks kas või mantel... Ning kui olete hädas keerulisemate detailide õmblemisel (taskud, kraed, reväärid jne), siis ka nende puhul saab meie juurest abi.
Ei pea ootama järgmise õpitoa aega, saab ka teha individuaal korras - ühe korra tasu on sel juhul 200 krooni / 12,78 eur. Õmblusmasinate kasutamise võimalus loomulikult kohapeal olemas.
Võtke meiega ühendust ja vaatame üheskoos kuidas saame teile kasulik olla!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails