December 2, 2010

Salongiõhtu - 08.12.

Valmistume jõuludeks!

Me oleme jätkuvalt jõulude lainel :) Järgmisel salongiõhtul meisterdame jälle kuuseehteid, seekord teeme traadist ja helmestest lumehelbeid.
Selleks on vaja kaasa võtta pehmet värvilist traati (nt. Tiimaris niidirulli-poolil kuldset, hõbedast, punast tooni) ning plastikhelmeid. Pildil olev lumehelbeke on tehtud kahte eri mõõtu plastikhelmeid kasutades, ent esimeseks harjutamiseks sobib ka hästi, kui on vaid üks suurus (eelistatult ümarad helmed).


Kuna kingituste kinkimise aeg jõuab aga lähemale ja lähemale, proovime ka ise ühe kinkekoti kokku voltida. Ning lisaks ka väikese karbikese, kuhu heale sõbrale hea üht magusat ampsu peita :)

Aeg ja koht: 08. detsember kell 18.00, Teeme TeistMoodi käsitöösalong
Osavõtutasu - 50 krooni
Registreerimine: REGISTREERIMINE SULETUD, kohad on täis!
Olete oodatud!

- - - - -
Etteruttavalt juba anname teada, et selle aasta viimane salongiõhtu on 15. detsember. Siis me käsitööd/meisterdamist ei tee, vaid pigem teeme oma väikese jõulupeo :)
Algus nagu ikka 18.00 ja oma tulekust anna palun teada erika.korge(at)gmail.com või 5669 4903

1 comment:

  1. ja üks oliline asi veel! nimelt kutsus Erika mind kolmapäeval tutvustama kahepoolset paberil liimkangast, mida on võimalik ka kohapeal soetada. võtan kaasa ka mõned lõikematid, rullnoad ning kunstnikunoad, millega saab oma käsitöölisi harrastusi hõlpsamini teosatada. ja lisaks annan hea idee ka jõulukaunistuse/salmispikri/pakikaardi tegemiseks.
    Ingrid
    www.noelakoda.ee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails