January 12, 2014

Individuaalsed õmbluskursused

Kibekiire jõuluaeg on nüüd möödas ja tagakambritüdrukud eesotsas disainer-rätsep Erikaga saavad taas hinge tõmmata. Erika ootab kõiki huvilisi õmblemist õppima või meelde tuletama. Ühekordne tasu on 15.-, ostes 5 kursust korraga 70.-. Õppida saab just seda, mis meelepärane on. Näiteks alates lihtsamast - masina tundmaõppimisest ja padjakatetest. Või  keerukama lõike konstrueerimisest ja  väljalõikusest kuni soovitud eseme valmis õmblemiseni.
Registreeru õmbluskursustele ja lepi kokku sobiv aeg kohtumiseks erika.korge@gmail.com või mobiiltelefonil +372 566 94 903.

Veel vana-aasta viimastel päevadel valmis kaunis kleit ühele lauljannale. 50ndatest inspireeritud kleidil on äravõetav karusnahkne krae.


Kõik me teame, et hea õmblustöö eelduseks on oskuslik juurdelõikus. Siinkohal tuli appi Erika ja lõikas välja kleidi, mis sobis selga valatult. Valmis õmbles selle aga Jaanika. Kui vajad sinagi abi juurdelõikuse osas, siis pöördu salongi. Pildil oleva kleidi istuvuse võib välja vabandada sellega, et kandja on suuruses 42 aga mannekeen 36 :-), seetõttu ka selline avaram olek.Inspiratsioon 60ndatest.



Vana mantel sai uue hingamise, mida ei oleks uneski osanud oodata. Kindlasti on nii mõnelgi veel vanaema riidekapis alles laialõikelised nii öelda "vanakooli" ülerõivad, mis muidu korralikud aga selga ei passi. Siin hea näide sellest, et ka neist saab asja. Kindlasti leiab vanadest varudest palju muudki, mida ümber teha või tuunida. Abi saad salongist, kas siis lihtsalt nõu ja näpunäited või tehakse kõik vajalik sinu eest ära.







No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails