April 14, 2014

Kehahellitajate õpituba - kehakoorija , vannisoola ja seebi õpituba

Kevad on käes ja nahk vajab erilist hoolt, et peagi saabuva suvepäikesega silmitsi seista. Kes kord on isetehtud seebiga harjunud ja saab aru erinevustest poeseebiga, siis naljalt enam viimast oma naha lähedusse lasta ei soovi. Sama lugu ka kehakoorijatega.  Kuna seebivarud olid otsakorral, siis tegime koos Terjega nahahellitajaid. Varustasime ennast ainult parimate koostisosadega - pruuni suhkru, peeneteralise meresoolaga, kakaovõi, kookosrasva, sheavõi, oliivõli, porgandiõli ja heade aroomiõlidega.

 Seebitegemise juures on täpsus ääretult oluline, sel puhul väga oma mõttelennul lennata ei saa lasta. Et seep saaks hea, siis tuleb täpselt retsepte jälgida. Hea seep koosnebki ainult parimatest rasvainetest ja seebikivist, mis paneb seebi mõnusalt vahutama.


Nii valmis pruunist suhkrust kehakoorija. Loe valmistusõpetust järgmisest postitusest. See on kena kingitus emadepäevaks. Meresoola, oliivõli ja porgandiõli kokku segades saab suurepärase vannisoola. Juurde lisa meelepärast aroomiõli.








Sel pildil värskendab Terje mälu tema enda poolt kirjutatud seebitegemise raamatust.  Hea raamat igale algajale seebitegijale. 


Kui sa soovid koos oma sõbrannadega meeldivat õhtut veeta, siis kogu kokku vähemalt 5 sõbrannat ning veetke mõnus õhtupoolik Teeme TeistMoodi salongis kehahellitajaid tehes. Oma soovist võid kirjutada jaanika.aasrand@teemeteistmoodi.com

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails