January 5, 2010

Käsitöösalong "TeemeTeistMoodi"

Käsitöösalong kutsub endaga ühinema inimesi, kel on roheline mõtlemine, käsitööhuvi, ideid mida teistega jagada ja tahe teha midagi teist moodi.
Salongi võid julgelt sisse astuda, kui Sul on vaja õmblusteenust - garderoobi täiendust, kodu jaoks kardinaid, dekoratiivpatju, laualinikuid, vilditud aksessuaare, midagi sooja ja karvast kodule. Lisaks uue õmblemisele on salongis võimalik vanale asjale uus elu anda (rõivaste parandus ning ümberdisainimine).

Kodusisustustekstiilid saab edukalt valmis teha taaskasutatavatest materjalidest. Näiteks lisades vanadele vanutatud kampsunitele kapinurka seisma jäänud kangajupi või vana seeliku, saab nii täiesti kordumatu "uue" kanga - selliselt üles vutsitud tekstiilid on kordumatud, oma "looga" ja hingega. Isegi, kui Sul veel ideed ei ole, on mõistlik Salongi poole pöörduda. Me aitame. Ja nakatame käsitööpisikuga.


Salong on avatud kõigile, sõltumata vanusest. Põlvkondadevahelised tegevused ja vanade oskuste miksimine uutega on salongi Teeme TeistMoodi juhtmõte.

Salong asub Tallinnas, Tulika 19. Avatud esmaspäevast reedeni 10.00-18.00

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails