September 19, 2010

Esimene Salongiõhtu

Heegeldamine täies hoos
 Kolmapäeva õhtul kogunes meie väikese salongi laua ümber tore seltskond naisi. Koguneti, sest alustasime oma sügis-talvisi padjaklubi õhtuid. Küünalde ning mõnusa koogi ja veini saatel sai heegeldatud ning jutustatud. Algus oli veidi kohmakas nagu ikka esimestel kohtumistel, aga see kohmetus läks ruttu üle, sest ühel hetkel tegid kõik käsitööd ning oskajam naaber õpetas oma natuke vähem oskajat naabrit heegeldama.
Salongiõhtu töölaud
Alguse sai meie salongi projekt Ühteheegeldamine, mis tähendab siis seda, et igaüks kes salongi tuleb, saab ja võib meie juures ühe või lausa mitu heegeldatud motiivi teha ning kui neid paras hunnik koos, heegeldame need kokku pleedideks. Pleedid kingime ära just neile, kellel neid väga hädasti vaja oleks.

Õhtu teises pooles tegelesime taaskasutusega. Näiteid kuidas veidi igavaks saanud kampsunid jälle huvitavaks ja värskeks saada.







Meil oli tore õhtu. Sai jutustatud ja käsitööd tehtud ning siis veel kord jutustatud. Hea viis argimõtetest ja toimetustest veidikeseks puhkust saada ning loodan, et õhtu meeldis ka meie külalistele. Olete kolmapäeva õhtul jällegi oodatud.

1 comment:

  1. Sellisest klubist olen unistanud kaua-kaua. Väga-väga vahva ettevõtmine.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails